Gymnázium J.oachima Barranda, Beroun, Talichova 824
Talichova ulice 824, 266 01 Beroun / tel.: 311 623 435, 311 621 232, 799 542 877 / reditelna@gymberoun.cz / IČ: 47558407

Soutěžíme - podpořte nás

Evropská unie. Většina z nás si pod zkratkou EU představí její hlavní město – Brusel. A právě o ten nám zúčastněným (kvartě, kvintě a 2.B) jde. Přihlásili jsme se do soutěže, jejímž cílem je v minutovém videoklipu ukázat, neotřele a nápaditě, proč je pro nás Evropská unie důležitá.

Video č. 21 - Gymnázium Joachima Barranda Beroun I (třída 2.B) https://youtu.be/zrNxvw_ZWv0

Video č. 22 - Gymnázium Joachima Barranda Beroun II (kvinta): https://youtu.be/qEoVNr3ePOQ

Video č. 23 – Gymnázium Joachima Barranda Beroun III (kvarta): https://youtu.be/5inO3S9x-LQ

V době negací a negativních zpráv, kterými se média jen hemží, je to úkol jistě nelehký. V čem tkví problémy Evropské unie, najdete zmíněno, kam se jen podíváte. Leckdy v záplavě problémů a bolestí Evropské unie zaniká to, kvůli čemu Evropská unie vznikla a co nám přinesla. Možná to člověk bere jako samozřejmost, možná si to lidé ani neuvědomují. Chtěli jsme našimi videoklipy ukázat tu méně známou tvář EU. Jak se nám to povedlo, můžete posoudit sami.

Výherci získají možnost vyjet do Bruselu a poznat centrum EU zblízka (v době, která bude klidnější, než jaká je v Bruselu dnes).

V prvním kole soutěže, které končí 31.3.,  je potřeba nasbírat co nejvíce „lajků“ k našemu videu, které je zveřejněno na youtube. Do druhého kola soutěže postupuje z více jak 30 týmů 5 týmů, které získaly nejvíce lajků. Z nich vybere odborná porota dva vítězné týmy, které získají po 25 místech v zájezdu do Bruselu.

Všechny tři týmy vás prosíme o podporu. Pokud se vám naše video líbí, dejte nám svůj hlas, hlas, který pomůže reprezentovat naši školu ve velké konkurenci ostatních škol ČR. Můžete hlasovat pro jedno, dvě videa, nebo dát lajk všem třem našim videím. 

Informace - http://www.telicka.eu/novinka/cz/909/natocte-video-a-vyhrajte-vylet-do-bruselu/


Aktualizováno - hlasování skončilo vítězně:
Dobrý den,
chtěli bychom Vás informovat, že video Vašeho týmu (Gymnázium Joachima Barranda Beroun II, kvinta) zvítězilo v soutěži Pavla Teličky o cestu do Evropského parlamentu. Gratulujeme! Jako jeden ze dvou vítězných týmů tak získáváte 25 míst v zájezdu do Bruselu, který se uskuteční v náhradním termínu v období od 24. – 30. září 2016.
Tým Pavla Teličky

autor: admin / vloženo: bře 28, 2016